Handige Info

Waar is de Schiedamse Vest?

In de straat de Schiedamse Vest te Rotterdam, bij Gusto, Olympia en Nazar ( zij zitten zelfs in ons pand) aan de kant van de West-Blaak. Zie hieronder een kaart om te zien waar we in Rotterdam zitten. Grotere kaart weergeven

Wat is de Schiedamse Vest?

De gezelligste van de vele studenten woongebouwen van Vestia Stadswonen. Gelegen in hartje Rotterdam, naast de culturele hoofdstraat de Witte de Withstraat! Woongebouw De Schiedamse Vest heeft plaats voor 130 gezellige en actieve studenten.

Hoe kan ik bewoner worden van de Schiedamse Vest?

Geef je op bij Vestia Stadswonen via deze link

Wat zijn de faciliteiten van de Schiedamse Vest?

De Schiedamse Vest heeft o.a. een condoom automaat, een frisdrank automaat, 2 professionele wasmachines en 2 professionele drogers. Zie voor meer faciliteiten onze faciliteiten pagina.

Waar kan ik mijn afval kwijt?

Voor en achter het pand zijn afval containers. Achter het pand is een speciale container voor oud papier en een container voor glas. Neem voor grof vuil contact op met Roteb. Zie voor meer faciliteiten onze faciliteiten pagina.

Wat is een Wooncommissie?

Het bestuursorgaan van het pand bevolkt door bewoners van het pand. Zij zijn het eerste contact punt voor Vestia Stadswonen Rotterdam en de bewoners. Zie voor meer informatie de wooncommissie pagina.

Hoe kan ik een Reparatieverzoek/ Klacht indienen?

Heb je een vraag voor de beheerder, een reparatieverzoek of een klacht? Dan kan je ons via het contact formulier bereiken.

Waar is de wooncommissie ruimte?

De wooncommissie vergader ruimte bevind zich op 6w, dat is de linker deur in de middelste kelder. Hier de beheerder ook te vinden tijdens het spreekuur. Meer informatie over de wooncommissie vind je op onze speciale pagina.

Geef een reactie